Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Závarka do polievky – Pečeňové knedlíčky

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Pecenove knedlicky 600 × 400 px.png
3
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 1
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 5min
  • Hotové Za: 15min
reklama:

Suroviny

  • 80 g pečene
  • 20 g cibule
  • 1 vajce
  • 30 g strúhanky
  • 10 g hrubej múky
  • soľ a mleté čierne korenie
  • cesnak
  • majorán
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

K zomletej pečeni pridáme celé vajce, postrúhanú cibuľu, majorán, pretlačený cesnak , korenie , soľ , strúhanku a múku.. Všetko dobre premiešame a necháme asi 15 minút postáť.. Potom zo zmesi formujeme knedličky vlhkými rukami , ktoré zavárame do vriacej polievky.. Namiesto knedličiek môžete robiť z tejto zmesi aj halušky do polievky.. Taktiež na strúhadle môžete zmes hustejšej konzistencie nastrúhať priamom do polievky a urobíte tak pečeňovú mrveničku..

reklama:
Pecenove knedlicky 600 × 400 px grafika na blog.png
www.canva.com

Priemerné hodnotenie receptu

(1 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

852 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.