Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Zelená bryndzová omáčka

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Okrem toho, že táto omáčka je šikovným sprievodom grilovaného mäsa, je veľmi vhodná na namáčanie pečených zemiakov . Alebo len podávajte s krekrami alebo čerstvou zeleninou ako dip..
2
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 1
  • Čas Prípravy: 5min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 5min

reklama:

Suroviny

  • 170 g bryndze (pokiľ bryndzu nemáte radi nahraďte ju Feta syrom)
  • 100 g smotanového syra
  • 2 lyžice citrónovej šťavy
  • 3 lyžice olivového oleja
  • 50 g bieleho jogurtu
  • 10 g bazalky
  • trochu čerstvej mäty
  • trochu čerstvej petržlenovej vňate
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Smotanový syr, jogurt, bryndzu, citrónovú šťavu,bazalku trochu petržlenovej vňate a mätu dajte do blendra.

2. Krok

Všetko premixujte dohladka. môžete ihneď podávať alebo uchovať v chladničke maximálne 2 dni..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

1145 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.