Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Zelenina pod maso

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
CIMG0188
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Čas Prípravy: 0min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 0min

Skvělé se hodí na marinování masa,hlavně jehněčího.Nemusí se sterilizovat.

http://rurbanczykova.blogspot.cz/2013/08/zelenina-pod-maso.html

reklama:

Suroviny

  • 1 kg cibule
  • 1 kg rajčat
  • 1 kg paprik
  • 220 g česnek
  • 250g soli
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Zeleninu očistíme pokrájíme a semeleme na masovéme strojku.

2. Krok

Přidáme sůl a necháme 10 hodin odstát.

3. Krok

Občas vždy promícháme..

4. Krok

.Nakonec dáme do sklenic.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3.5 / 5)

4 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

17457 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.