Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Zelerová nátierka

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Zelerová nátierka
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 30min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 30min
reklama:

Suroviny

  • 150 g uvareného zeleru (koreň)
  • 2 vajcia uvarené na tvrdo
  • 1 malá cibuľa
  • 2 sladkokyslé uhorky
  • 4 lyžice kyslej smotany
  • 1 lyžička citrónovej šťavy
  • cukor
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • čerstvý kôpor alebo pažítka
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Zeler necháme vychladnúť a potom ho nakrájame na malé kúsky alebo postrúhame na jemnom strúhadle.Vajcia ošúpeme , nadrobno pokrájame alebo tiež nastrúhame.To isté urobíme aj s uhorkami.Očistenú cibuľu nakrájame na drobúčko a všetko premiešame so zelerom.

2. Krok

Kyslú smotanu premiešame s citrónovou šťavou, ochutíme soľou , cukrom, okoreníme mletým čiernym korením a dôkladne všetko premiešame.

3. Krok

Nakoniec primiešame nasekané bylinky a dáme do chladničky na 20 minút postáť..Podávame s chlebom alebo s pečivom.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(4.6 / 5)

5 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

8293 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.