Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Zemiakové krokety s mozzarellou.

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Zemiakove krokety.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 15
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 30min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 50min
reklama:

Suroviny

  • 600 g zemiakov
  • 5 lyžíc hladkej múky
  • 2 lyžice strúhaného parmezánu
  • 2 vajcia
  • 2 žĺtky
  • 5 lyžíc strúhanky
  • 100 - 200 g mozzarelly
  • olej
  • soľ a mleté čierne korenie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Zemiaky uvaríme v šupe..Potom ich ošúpeme a nastrúhame na jemnom strúhadle.Pridáme k nim parmezán, soľ a mleté čierne korenie, žĺtky a 1 lyžicu múky.Spolu vypracujeme..

2. Krok

Do misiek si dáme múku, do druhej vyšľaháme vajcia a do tretej strúhanku.

3. Krok

Zo zemiakového cesta odštipneme, vyformujeme guľku alebo valček..Mozzarelu nakrájame na kocky a do každej guľky strčíme jeden dva kúsky.Potom obalíme v trojobale a vypražíme na rozpálenom oleji.

4. Krok

Podávame s kečupom, alebo s pochúťkovou smotanou...

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

2 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

3000 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.