Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Zemiakovo cibuľový šalát

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
20141008_121924[1]
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Porcií: 6
  • Čas Prípravy: 30min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 50min
reklama:

Suroviny

  • 2 kg zemiakov uvarených v šupe
  • 500 g cibule
  • 100 g kryštálového cukru
  • 1 dcl octu
  • soľ a korenie podľa chuti
  • 1 pohár sterilizovaných uhoriek
  • 2 dcl oleja
  • 2 dcl vody
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Uvarené zemiaky v šupe si očistíme ,a pretlačíme na kocky.Rozpálime olej a skaramelizujeme na ňom cukor .hneď keď nám začne hnednúť pridáme cibuľu a len trochu orestujeme..Podlejeme vodou a rozvaríme.Potom pridáme ocot soľ a korenie a necháme 5 minút povariť, aby nám cibuľa zmäkla.

2. Krok

Do pretlačených zemiakov nakrájame nadrobno uhorky a nakoniec prilejeme trochu vychladnutú cibuľku aj s nálevom.premiešame a dochutíme podľa potreby..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3.6 / 5)

42 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

86118 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.