Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Židovská pomazánka

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Vajickova natierka.png
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 10min
reklama:

Suroviny

  • 2 tavené syry
  • 2 vajcia
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 1 - 1,5 lyžice majonézy
  • soľ a korenie podľa chuti
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Pomazánka z taveného syra s cesnakom a vajcom. Pripravte si tavený syr, natvrdo uvarené slepačie vajcia (už studené), cesnak, majonézu, soľ a mleté ​​korenie. Do misky si dáme tavený syr..

2. Krok

Vajcia ošúpeme, nastrúhame (najemno), pridáme k tavenému syru. Cesnak ošúpeme, pretlačíme lisom priamo do misky so syrom a vajíčkami. Syrovo-vaječnú zmes dochutíme majonézou, soľou a korením podľa chuti. Všetko spolu premiešame. Môžete ju podávať na sendvičoch, v tartaletkách alebo v malej šalátovej miske.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

466 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.