Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Živánska na grile

Zivanska na grile.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Foto: Palma
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 0min

Inzercia

Suroviny

  • 4 plátky bravčovej krkovičky
  • 4 kuracie rezne
  • 100 g klobásy
  • 100 g prerastenej slaniny
  • 2 väčšie červené cibule
  • soľ
  • čierne mleté korenie
  • 4 PL repkového oleja Raciol
  • 4 ks väčšie zemiaky

Postup prípravy

1. Krok

Klobásu a zemiaky nakrájame na kolieska, slaninu na menšie kocky, cibuľu na polmesiačiky.

2. Krok

Na alobal vrstvíme zemiaky, na ne plátok krkovičky a plátok kuracieho rezňa, osolíme a okoreníme. Na to dáme klobásu, slaninu, cibuľku a pokvapkáme repkovým olejom.

3. Krok

Alobal dôkladne uzavrieme. Takto pripravíme štyri porcie živánskej a pomaly grilujeme na nepriamom ohni dovtedy, kým mäso nie je mäkké.

Priemerné hodnotenie receptu

(1 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

2500 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.