Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Žlté muffiny

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Yellow muffins
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 24
  • Porcií: 24
  • Čas Prípravy: 15min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 40min

http://www.vkusnyblog.ru/smak/8554

 

reklama:

Suroviny

  • 450 g polohrubej múky
  • 1 kypriaci prášok
  • štipka soli
  • 180 g masla
  • 250 g práškového cukru
  • 1 vanilkový cukor
  • 3 vajcia
  • 2 žĺtka
  • 250 ml jogurtu bieleho alebo kyslého mlieka
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

V miske si zmiešame múku s práškom do pečiva a štipku soli.V inej miske vymiešame maslo s cukrom a s vanilkovým cukrom a pridáme jeden po druhom celé vajcia a nakoniec žĺtka.

2. Krok

Potom pridávame striedavo múku s jogurtom.a zakaždým šľaháme do hladka.

3. Krok

Cestom plníme muffinové košíčky a na vrch dávame buď to ovocie alebo len mandľové lupienky.

4. Krok

pečieme pri 200 °C cca 20 minút. Kontrolujeme špáradlom.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(2 / 5)

3 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

6250 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.