Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Zmačkané zemiaky v rúre

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Zmackane zemiaky v rure.jpg
5
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
vk.com
  • Kusov: 5
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 60min
  • Hotové Za: 1:20 hod
1bzgg6dlrx4.jpg
vk.com
8fzpasw7f i.jpg
vk.com
Vj3tbhrmmii.jpg
vk.com
Y3nqj5awavq.jpg
reklama:

Suroviny

  • 500 g zemiakov
  • soľ podľa chuti
  • 30 ml oleja
  • 0,5 lyžičky sušeného cesnakového prášku
  • 0,5 lyžičky mleté čierne korenie
  • 0,5 lyžičky talianske bylinky
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Zemiaky dôkladne umyjeme a uvaríme ich v šupe v osolenej vode.

2. Krok

predhrejeme si rúru na 220°c .Prenesieme uvarené zemiaky na plech vyložený s papierom na pečenie a osušíme ich 2 - 3 minúty ..necháme ich vychladnúť, potom ich potrieme olejom , ochutíme soľou a korením..

3. Krok

Každý zemiak potom zapučíme dlaňou alebo pohárom..Dodatočne môžete ešte raz pretrieť olejom

4. Krok

Plech vložíme do vyhriatej rúry a pečieme ich 35 - 40 minút do chrumkava.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

1212 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.