Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Ako sa vypiecť k dokonalosti?

Kids baking 1.gif
8
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
reklama:

Pečieme

Piškótové či trené cesto bude jemnejšie, ak časť múky nahradíme škrobovou múčkou..

Pekné sfarbenie cesta – akoby po žĺtkoch – docielime tým,

že pri príprave k nemu pridáme 1 – 2 lyžice pudingového prášku s vanilkovou príchuťou,

ktorý rozmiešame v malom množstve mlieka.

Ak do cesta pridávame kávu mala by by teplá, vtedy je jej chuť výraznejšia..

Hrozienka lepšie napučia ak ich zabaríme horúcou vodou, a potom prepláchneme studenou.

Omnoho lepšiu chuť zas budú mať ak ich máte namočené v rume.

Raisins.jpg

Mandle, lieskové oriešky či orechy vlašské, budú mať lepšiu chuť, keď ich nachvíľu dáme do vyhriatej rúry alebo ich zohrejeme na panvici.

Posýpku  na múčniky vylepšíme pridaním kokosu alebo vanilkového pudingového prášku.

Posýpka

Ak vám piškóta nechce z formy povoliť, postavte ju na vlhku utierku a počkajte pár minút..

Ff

Ak sa vám zdá že vaše lieskové oriešky majú zvláštnu chuť , namočte ich na pár hodín do vody..

Ak použijete pri pečení korpusu papier na pečenie, dávajte ho iba na dno formy.

Okraje odrežte, inak by sa cesto stiahlo od kraja.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Súvisiace témy:

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.