Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku

13392974_10206577865916689_792432867_n.jpg
5
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu

BRATISLAVA 13. júna 2016 (MR/PR) – Relax v slnkom zaliatej prírode, príjemné chvíle s rodinou či zábava s priateľmi a k tomu fantastická šťavnatá, voňavá, chrumkavá gurmánska grilovačka. Radi si ju užívame každý rok. Aby taká naozaj bola, prináša vám Palma na tohtoročnú grilovaciu sezónu skvelú novinku – výberový repkový olej Raciol s citrónom a bazalkou, ktorý môžete využiť na prípravu teplých i studených dobrôt.

Gg.jpg

Raciol s citrónom a bazalkou je novinkou v rade výberových repkových olejov Raciol s bylinkami. Ide o olej z prvého lisovania, takže vďaka šetrnému spracovaniu v sebe zachováva všetky dôležité živiny a vyvážený pomer omega-3 a omega-6 mastných kyselín. Mix nadrobno posekanej bazalky a citrónovej kôry mu dodáva jedinečnú chuť, sviežu vôňu a doslova láka na chutné kulinárske experimenty. 

Jedinečnou výhodou výberového repkového oleja špičkovej kvality je, že ho môžeme využiť pri príprave teplých i studených jedál. Pretože si svoje vlastnosti zachová aj pri vysokých teplotách okolo 180°C, môžeme s ním grilovať mäso, ryby, zeleninu i ovocie, variť, piecť i pražiť. To znamená, že na prípravu vynikajúcej grilovačky nám stačí jediný druh oleja – môžeme s ním jednoducho marinovať, grilovať, pripraviť z neho dipy, dresingy, nakladaný syr či zeleninu, alebo ochutiť šaláty z čerstvej zeleniny, ktoré v lete na stole nesmú chýbať. Mix bazalky a citróna dodá pripravovanému jedlu originálnu chuť.

Pre spestrenie chutí môžeme použiť aj ďalšie tri druhy výberového repkového oleja s bylinkami – Raciol s bazalkou, Raciol s paradajkami, cesnakom a bazalkou a Raciol s chilli, paradajkami a bazalkou. Spojenie repkového oleja špičkovej kvality a starostlivo vyberaných sušených byliniek a zeleniny je zárukou, že si pri ochutnávaní teplých i studených špecialít prídu na svoje aj tí najnáročnejší gurmáni.

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Súvisiace témy:

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.