Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Tipy na rýchle, teplé a famózne večere. Nebojte sa improvizovať!

Tipy na rýchle, teplé a famózne večere. Nebojte sa improvizovať!
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Tipy na rýchle, teplé a famózne večere. Nebojte sa improvizovať! Foto: www.gettyimages.com
reklama:

Nenápadné ingrediencie, neuveriteľné večere: objavte tipy na teplé večere, ktoré pripravíte rýchlejšie, než poviete „dobrú chuť“! Prinášame inšpiráciu pre každý večer v týždni, či už hľadáte niečo ľahké, alebo sýte.

Rýchla a chutná večera sa dá pripraviť za menej ako 30 minút s použitím jednoduchých ingrediencií a trochou kreativity.
Jedlá ako quesadillas, rýchle cestoviny, ázijské zmesi alebo frittata a shakshuka sú ideálne pre zaneprázdnených ľudí.
Domáce polievky sú ďalšou rýchlou a srdcovou alternatívou, ktorá sa môže pripraviť vopred a poslúžiť na viac dní.

Máte pocit, že po návrate domov je čas vášho najväčšieho nepriateľa? Chýba vám čas alebo nápad, čo rýchlo prichystať na večeru, a to bez dlhého státia pri platni či pekáči? Nezúfajte! Aj v kuchyni je možné zázraky robiť s minimom času a maximom chuti. Či už ste zamestnaní rodičia, alebo študenti na skok doma, zoznámime vás s rýchlymi a teplými večerami, ktoré zvládnete za menej ako 30 minút.

Bleskový sendvič z jednej panvice, to musíte skúsiť:

Dobrá večera nevyžaduje hodiny prípravy

Moderná doba praje rýchlym a efektívnym riešením aj v kuchyni. Jedlá, ako sú quesadillas, rýchle cestoviny alebo jednoduché ázijské zmesi so zeleninou a kuracím mäsom, môžete mať hotové skoro rovnako rýchlo, ako by ste čakali na donášku. Kľúčom je mať v zásobe pár základných ingrediencií a pár trikov v rukáve.

Nebojte sa improvizácie!

V kuchyni často vedú najkratšie cesty k najlepším výsledkom. Čo tak zapojiť do večere vajíčka? Vyrobte rýchlu frittatu s tým, čo práve doma máte, alebo si pripravte šťavnatú shakshuku, ktorá vás zaručene zasýti a zahreje.

Frittata je rýchla a flexibilná večera. Stačí rozšľahať vajíčka, osoliť, okoreniť, pridať čokoľvek máte po ruke – zeleninu, syr, bylinky. Osmažte zeleninu, prilejte vajíčka a nechajte stuhnúť. Môžete dokončiť v rúre pre chrumkavú kôrku.

Shakshuka je zase naozaj šťavnaté jedlo, ideálne na zahriatie. Začnite osmažením cibule a cesnaku, pridajte papriku, korenie podľa chuti a paradajky, vznikne omáčka. Vytvorte v nej priehlbiny, do ktorých rozklepnete vajíčka, a varte do požadovanej konzistencie. Podávajte s čerstvým chlebom pre dokonalý zážitok.

A ak máte chuť na niečo naozaj tradičné, siahnite po obľúbených zemiakoch. Tie sa dajú skvele kombinovať napríklad s kvalitnou klobásou alebo údeným tofu pre BOSORKA príchuť do jedálriánsky variant, a celé to môžete zakončiť chrumkavou zeleninou.

Stavte na tanier horúcej domácej polievky

Nielenže polievky zvládnete urobiť na počkanie z jednoduchých surovín, ako je zelenina, strukoviny alebo napríklad kocky masoxu, ale dokážu vám aj zahriať telo i dušu. Bonus? Druhý deň môže byť polievka ešte lepšia! Takže keď budete mať chvíľku času cez víkend, pripravte si zásoby a máte postarané na niekoľko dní dopredu.

Zdroj: fresh.iprima.cz, www.dumazahrada.cz

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Súvisiace témy:

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.