Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Toskánske cesnakovo-bazalkové sušienky

Toskánske cesnakovo-bazalkové sušienky
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Toskánske cesnakovo-bazalkové sušienky Foto: www.gettyimages.com
reklama:

Krehké maslové sušienky servírujte k dobrému vínu, najlepšie toskánskemu.

Ingrediencie pre:
4 porcie

100 g polohrubej múky
100 g masla
5 lyžíc bieleho vína
1 lyžička soli
1 strúčik cesnaku
1 lyžica čerstvej bazalky

Postup
01.

Zmäknuté maslo vyšľahajte s vínom, rozotreným cesnakom a nasekanou bazalkou, pridajte múku a osoľte. Vytvorte vláčne cesto a sformujte ho do valčeka, zabaľte do fólie a dajte stuhnúť do mrazničky.
02.

Ostrým nožom krájajte tenké kolieska a sušienky rozložte hneď na plech vyložený papierom na pečenie a pri 180 °C pečte približne 10 minút.

Zdroj: www.prozeny.cz

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Súvisiace témy:

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.