Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Toskánske cesnakovo-bazalkové sušienky

Toskánske cesnakovo-bazalkové sušienky
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Toskánske cesnakovo-bazalkové sušienky Foto: www.gettyimages.com
reklama:

Krehké maslové sušienky servírujte k dobrému vínu, najlepšie toskánskemu.

Ingrediencie pre:
4 porcie

100 g polohrubej múky
100 g masla
5 lyžíc bieleho vína
1 lyžička soli
1 strúčik cesnaku
1 lyžica čerstvej bazalky

Postup
01.

Zmäknuté maslo vyšľahajte s vínom, rozotreným cesnakom a nasekanou bazalkou, pridajte múku a osoľte. Vytvorte vláčne cesto a sformujte ho do valčeka, zabaľte do fólie a dajte stuhnúť do mrazničky.
02.

Ostrým nožom krájajte tenké kolieska a sušienky rozložte hneď na plech vyložený papierom na pečenie a pri 180 °C pečte približne 10 minút.

Zdroj: www.prozeny.cz

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Súvisiace témy:

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.