Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Unikátny recept obnovy organizmu

Unikátny recept obnovy organizmu
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Unikátny recept obnovy organizmu Foto: www.gettyimages.com
reklama:

Všetci už najskôr počuli o naklíčenej pšenici. Počas dvadsaťštyri hodín klíčenia vo vode sa životná sila pšenice zostonásobuje. Málokto však asi vie o unikátnom recepte s naklíčenými vlašskými orechmi, ktorých životná sila sa po dvoch týždňoch klíčenia vo vode stáva tisíckrát silnejšou!

Zalejte kilo neolúpaných vlašských orechov studenou vodou tak, aby v nej boli potopené. Majte ich 2 týždne na parapete, každý druhý deň vymeňte a 2x za deň premiešajte. Za dva týždne sú orechy pripravené na konzumáciu. Uložte ich dole do chladničky v rovnakej vode, v ktorej boli namočené.

Denná dávka sú tri olúpané orechy ráno a večer. Tento recept zaručuje obnovu a omladenie organizmu na bunkovej úrovni, obnovenie imunitného a nervového systému a bohatú výživu kostných tkanív. Pokiaľ však máte problémy s pankreasom, zvážte, či je pre vás konzumácia vhodná.

Zdroj: www.prokondici.cz

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Súvisiace témy:

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.