- Mňamky-Recepty.sk
- Recepty
- koláče
- „Jahodovo-krémová jemnosť“ Letná torta
„Jahodovo-krémová jemnosť“ Letná torta
reklama:
- Kusov: 1
- Porcií: 12
- Čas Prípravy: 20min
- Varenie: 40min
- Hotové Za: 60min
reklama:
Suroviny
- 260 g špenátu
- 250 g polohrubej múky
- 160 ml oleja
- 4 vajcia
- kôra z jedného citróna
- 1 lyžička vanilkového extraktu
- 2 lyžice citrónovej šťavy
- 50 g mletých mandlí
- 1 prášok do pečiva
- štipka sódy
- Krém:
- 445 g macarpone
- 250 ml smotany na šľahanie
- 90 g práškového cukru
- Ďalej potrebujete
- 400 g jahôd alebo iného ovocia podľa chuti
- lístky mäty
reklama:
Postup prípravy
1. Krok
Pripravíme si podľa priložených receptov najskôr špenátovú piškótu a kým sa pečie pripravíme si mascarpone krém.
2. Krok
Po upečení a vychladnutí korpusov si ich naplníme krémom, ktorý prekladáme s nakrájaným ovocím na menšie kúsky
3. Krok
Hotovú tortu dozdobíme krémom a vrch podľa vašej fantázie, ovocím, lístkami mäty alebo jedlými kvetmi..
reklama:
Priemerné hodnotenie receptu
(1 / 5)
2 ľudí hodnotilo tento recept
Už ste Hlasovali.
1902 videní