Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Vložky a závarky do polievok

Vložky
2
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
reklama:

Vložky a závarky do polievok rozhodne patria.Väčšinu polievok si bez nich ani nedokážeme predstaviť.

Používajú sa do mäsových, zeleninových, hubových i koreninových vývarov,ale aj do zahustených polievok.

Vložky a závarky do polievok delíme podľa toho , z čoho a ako ich pripravujeme..

Vložky a závarky

Vložky

Väčšinou ide o pečivo nakrájané na kocky a opečené na sucho alebo na tuku.

Ako vložky sa tiež dávajú aj zemiaky nakrájané na kocky, zelenina, ale aj mäso..

Cestíčka z obilnín, mletého mäsa, vnútorností, spojené vajcami vo forme haluštičiek, knedličiek, liateho cesta sú tiež častými doplnkami – vložkami polievok.

Sem patria aj opekané vaječné cestá, ako sú palacinky, alebo varené vaječné cestá rôznej tuhosti a pečené zvitky.

Závarky

Závarkami zhusťujeme vývary, ale aj zahustené polievky.

Do tejto skupiny patria niektoré výrobky z obilnín, ako krupica, krúpy, ryža guľatá Mánya, ovsené vločky.

Do polievky sa sypú za stáleho miešania.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Súvisiace témy:

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.