Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Cuketový perník

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Shokoladnyj tort recept prostoj
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 50min
reklama:

Suroviny

  • 2 poháre polohrubej múky
  • 3/4 pohára kryštálového cukru
  • 1 prášok do perníka
  • 2 vajcia
  • 2 poháre nastrúhanej cukety
  • 1 pohár mlieka
  • 1/2 pohára oleja
  • 50 g posekanej čokolády
  • štipka mletej škorice
  • 2 lyžice kakaa
  • 200 g čokolády na varenie
  • 100 g margarínu
  • ríbezľový džem
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

V miske si zmiešame zvlášť suché prísady s nasekanou čokoládou a v druhej cuketu,vajcia,mlieko a olej.Všetko spolu zmiešame a vylejeme na vymastený a vysypaný plech.Dáme piecť do vyhriatej rúry na 180°C na 30-40 minút.

2. Krok

Vyberieme a ešte za tepla natrieme ríbezľovým džemom..ja som použila domáci.Čokoládu si s margarínom rozpustíme vo vodnom kúpeli a vylejeme na koláč.Necháme vychladnúť a podávame.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(4.1 / 5)

60 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

93542 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.