Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Nové zemiaky s jogurtom a rukolou

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Nové zemiaky s jogurtom a rukolou
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Nové zemiaky s jogurtom a rukolou
  • Kusov: 5
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 25min
  • Hotové Za: 35min

reklama:

Suroviny

  • 600 g nových zemiakov
  • 1 vanička čerstvej rukoly
  • nastrúhaná citrónová kôra 1 lyžica
  • 1 lyžička semienok horčice
  • 1 biely jogurt
  • soľ podľa chuti
  • 1 strúčik cesnaku
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Nové zemiaky si poriadne poumývame pod tečúcou vodou..Potom ich uvaríme do mäkka.uvarené scedíme a necháme vychladnúť..

2. Krok

pripravíme si dessing z jogurtu, pretlačeného cesnaku, soli, a horčičného semienka.Primiešame aj citrónovú kôru..Podľa chuti..

3. Krok

Uvarené a vychladnuté zemiaky poprekrajujeme na väčšie kusy premiešame s umytou a osušenou rukolou a polejeme dressingom..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

1682 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.