Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Pikantný marhuľový džem

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Pikantný marhuľový džem
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 10
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 10min
  • Hotové Za: 20min

reklama:

Suroviny

  • 700 g vykôstkovaných marhúľ
  • 1 balík diétneho želírovacieho cukru
  • 1 vanilkový struk
  • 200 g čerstvého zázvoru alebo 1 kl mletého sušeného zázvoru
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Umyté a vykôstkované marhule rozmixujeme vo väčšom hrnci.Pridáme želírovací cukor a veľmi dobre premiešame.Za stáleho miešania privedieme k varu a varíme asi 3 minúty.

2. Krok

Vanilkový struk pozdĺžne rozrežeme a nožom vyškrabeme dreň a spolu so šupkou vložíme k ovociu.

3. Krok

Olúpaný zázvor nakrájame na plátky a pridáme tiež.Varíme 2 minúty.Potom vyberieme struk aj plátky zázvoru ..

4. Krok

Poháre plníme až po okraj .Uzavretý pohár obrátime a necháme ešte 5 minút stáť..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

2792 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.