Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Bimbo

Kuchyňa: ,
Chod:
reklama:
Bimbo
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 6
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 40min

reklama:

Suroviny

  • 2 šálky polohrubej múky
  • 1 šálka jogurtu
  • 2/3 šálky cukru
  • 2 vajcia
  • 2/3 šálky slnečnicového oleja
  • 2-3 lyžice tekutého medu
  • 1,5 lyžičky prášku do pečiva
  • 1/2 lyžičky sódy bikarbóny
  • 150 ml kyslej smotany
  • 150 ml vareného kondenzovaného mlieka
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Zmiešame jogurt, vajcia, med a cukor.

2. Krok

Primiešame múku s práškom do pečiva a so sódou bikarbónou.

3. Krok

Pripravené cesto rozdelíme na 3 diely a nalejeme do vymastenej a vysypanej tortovej formy (24 cm priemer). Upečieme 3 korpusy.

4. Krok

ečieme v predhriatej rúre na 200 °C 15-20 minút.

5. Krok

Príprava krému je veľmi jednoduchá. Zmiešame kyslú smotanu s kondenzovaným mliekom ručným šľahačom.

6. Krok

Potom už len navrstvíme a lahodný zákusok je hotový.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(4.3 / 5)

12 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

49083 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.