Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Čokoládové bezé

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Bez nazvu 1 4.jpg
6
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 16
  • Porcií: 16
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 1:30 hod
  • Hotové Za: 1:50 hod

Beze s shokoladom 1.jpg Beze s shokoladom 2.jpg Beze s shokoladom 3.jpg Beze s shokoladom 4.jpg Beze s shokoladom 5.jpg
reklama:

Suroviny

  • 3 bielka
  • 170 g práškového cukru
  • 100 g čokolády
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Biela vyšľaháme a potom za postupného pridávania cukru vyšľaháme tuhý sneh..(Cukor viackrát preosejte )

2. Krok

Čokoládu roztopte vo vodnom kúpeli a prilejte k snehu..Stierkou zjemna premiešajte aby vám vzniklo mramorovanie.

3. Krok

S polievkovou lyžicou tvoríme hrudky, ktoré dávame na plech vyložený s papierom na pečenie.

4. Krok

Dáme piecť do rúry predhriatej na 110°C a pečieme 1,5 hodiny..Potom necháme vychladnúť..Bezé by malo byť v strede mäkké.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

597 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.