Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Kuracie krídelká s citrónom

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Kuracie krídelká
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 15
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 60min
  • Hotové Za: 1:20 hod
reklama:

Suroviny

  • 900 g kuracích krídelok
  • 1/4 šálky olivového oleja
  • 1/4 šálky citrónovej šťavy
  • 2 strúčiky cesnaku
  • kôra z jedného citróna
  • soľ a korenie podľa chuti
  • plátky citrónu pri servírvaní
  • Čerstvá petržlenová vňať
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Rúru si predhrejeme na 210°C.Plech pokryjeme s papierom na pečenie.

2. Krok

Krídelká si dáme do misy , pridáme olivový olej, prelisovaný cesnak, citrónovú šťavu nastrúhanú citrónovú kôru pridáme podľa chuti soľ a korenie a premiešame.

3. Krok

Potom krídelka poukladáme na pripravený plech a pečieme asi 1 hodinu.Podľa potreby otáčame.

4. Krok

Upečené podávame s pečivom , dozdobené petržlenovou vňaťou a plátkami citróna.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(4 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

620 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.