Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Crackery zo špaldovej múky a semienok

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Crackery zo špaldovej múky a semienok
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 50
  • Porcií: 10
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 60min
  • Hotové Za: 1:20 hod
reklama:

Suroviny

  • 120 g špaldovej múky
  • 120 g ovsených vločiek (jemne mletých)
  • 50 g sézamu
  • 50 g ľanových semienok
  • 50 g slnečnicových semienok
  • 50 g tekvicových semienok
  • 1 lyžička soli
  • 2 lyžice olivového oleja
  • 500 ml vody
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Všetky suché prísady zmiešame v miske .Potom pridáme olivový olej a vodu.

2. Krok

Rúru vyhrejeme na 170°C..Na plech si dáme papier na pečenie a tekuté cesto rozdelíme na dva plechy.Pečieme 15 minút.Potom z rúry vyberieme a nakrájame kolieskom na pizzu na obdĺžniky alebo na kocky.Potom necháme piecť ďalších 45 minút.

3. Krok

Po upečení necháme vychladnúť na mriežke a nalámeme na crackery.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

511 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.