Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Kurací vývar

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Kuraci vyvar.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 5min
  • Varenie: 2:0 hod
  • Hotové Za: 2:5 hod
reklama:

Suroviny

  • 750 g kuracích kostí a trupu
  • 150 g koreňovej zeleniny (mrkva, zeler petržlen)
  • 1 cibuľa
  • 1 klinček
  • petržlenová vňať
  • 2 najemno pokrájané strúčiky cesnaku
  • 6 zrniek čierneho korenia
  • 1,5 litra vody
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Kuracie kosti a trup prelejeme vriacou vodou a scedíme.Vložíme ich do hrnca spolu s ostatnými prísadami a privedieme do varu.

2. Krok

Varíme 2 - 3 hodiny na menšom plameni a zberáme penu.Vývar po uvarení precedíme cez sitko.Zeleninu a kosti poriadne pritláčame aby sme vyžmýkali všetku tekutinu.Takto necháme vychladnúť.

3. Krok

Na noc vývar odložíme do chladničky .Ráno pomocou naberačky na penu z povrchu odstránime tuk.

4. Krok

Vývar vám v chladničke vydrží 3 dni..Môžete si ho však aj zamraziť.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

882 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.