Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Zapekané kuracie prsia s paradajkami a so syrom

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Kuracie prsia s paradajkou a so syrom.jpg
4
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 2
  • Porcií: 2
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 40min
  • Hotové Za: 60min
Screenshot_18.jpg
reklama:

Suroviny

  • 2 kuracie prsia
  • 2 - 3 rajčiny
  • 1 - 2 strúčiky cesnaku
  • soľ a korenie podľa chuti
  • syr podľa chuti (mozzarella, eidam, gounda)
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Kuracie prsia narežeme z vrchu zárezmi - cm od seba .Nasolíme ich a okoreníme.Potrieme ich pretlačeným cesnakom.Syr nakrájame na kúsky a paradajky na kolieska.Do každého zárezu vložíme jeden kúsok paradajky a kúsok syra.

2. Krok

Takto pripravené kuracie prsia si dáme na pekáčik vytretý olejom a pečieme v predhriatej rúre pri 180°C 40 minút.Prsia aby sa nevysušili hneď zo začiatku prikryte alobalom.

3. Krok

Môžete prsia pred pečením potrieť aj majonézou v ktorej si rozmiešate pretlačený cesnak.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(4.3 / 5)

15 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

31835 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.