Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Pečené zemiaky v alobale

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Pecene zemiaky v alobale.jpg
4
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Zdroj:Bon Appétit
  • Kusov: 5
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 45min
  • Hotové Za: 1:5 hod

J msczifzug.jpgCjjdamnc2oa.jpgYf4ofxc_ ca.jpg

reklama:

Suroviny

  • 5 zemiakov
  • 50 g masti
  • 4 - 5 plátkov slaniny
  • Podľa chuti klobáska, alebo pikantná saláma
  • môžete použiť aj syr (niva, eidam)
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Zemiaky dôkladne umyjeme..Na narezanie použijeme ostrý nôž a narežeme ich na 5 - 7 milimetrové zárezy.

2. Krok

Plátky slaniny nakrájame na menšie kúsky, podľa veľkosti zemiakov..Do zárezov vkladáme , plátky slaniny , bravčovú masť, syr, salámu alebo klobásku..osolíme a zabalíme do alobalu..

3. Krok

pečieme vo vyhriatej rúre na 180°C 45 - 60 minút..15 minút pred dopečení alobal otvoríme aby unikla para a zemiaky sa zapiekli..

4. Krok

Podávame s kyslou smotanou a nasekanou jarnou cibuľkou..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

3 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

8925 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.