Kurča podávajte s plátkami citróna a pre krajší vzhľad posypte nasekanou petržlenovou vňaťou.
- Mňamky-Recepty.sk
- Recepty
- kuracinka
- Bylinkové kuracie prsia z rúry
Bylinkové kuracie prsia z rúry
reklama:
- Kusov: 4
- Porcií: 4
- Čas Prípravy: 20min
- Varenie: 30min
- Hotové Za: 50min
reklama:
Suroviny
- 4 kuracie filety
- 1 lyžička mletej údenej papriky
- 1/4 lyžičky mletého čierneho korenia
- 1/4 lyžičky sušeného rozmarínu
- 1/4 lyžičky sušeného tymiánu
- 40 g masla
- 1 citrón
reklama:
Postup prípravy
1. Krok
V miske zmiešame údenú papriku, mleté čierne korenie, rozmarín a tymián.
2. Krok
Celé kuracie prso posolíme a vložíme do pekáča pokrytého papierom na pečenie.
3. Krok
Posypte ho pripravenou zmesou korenia a na každý kúsok dajte kúsok masla.
4. Krok
Pečieme v rúre predhriatej na 200 ° C asi 30 minút.
reklama:
Porcia
Pečené kurča podávajte teplé s prílohou podľa vášho výberu alebo jednoducho so šalátom.
Rada
Priemerné hodnotenie receptu
(0 / 5)
0 ľudí hodnotilo tento recept
Už ste Hlasovali.
528 videní