- Mňamky-Recepty.sk
- Recepty
- bravčové mäso
- Mäsový bochník s cuketou
Mäsový bochník s cuketou
- Kusov: 1
- Porcií: 4
- Čas Prípravy: 20min
- Varenie: 40min
- Hotové Za: 60min
Suroviny
- 1 cuketa
- 800 g mletého mäsa
- 1 vajce
- 2 lyžice sladká chilli omáčka
- 1 lyžička horčice
- 50 g ovsených vločiek
Postup prípravy
1. Krok
nastrúhame cuketu na hrubom strúhadle. Zmiešajte ju s mletým mäsom , vločkami, vajíčkom, cesnakom, sladkou chilli a sezamovým olejom. Soľ pridajte podľa chuti.
2. Krok
Dobre premiešajte, dajte na prikrytý plech papierom na pečenie alebo alobalom a vytvarujte podlhovastý bochník. Môžete tiež použiť formu na bochník...
3. Krok
Bochník pošleme do rúry predhriatej na 190°C a pečieme asi 35-40 minút. Hotový vyberieme z rúry a necháme 10 minút odpočívať pri izbovej teplote. Potom nakrájame a podávame.
Priemerné hodnotenie receptu
(3.3 / 5)
3 ľudí hodnotilo tento recept
Už ste Hlasovali.
720 videní