Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Obrátené rezne z kuracích vrchných stehien, tarhoňa

Rezne600 × 400 px.png
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Olga Salusova
  • Horúca voda cca 0,5 l
  •  podľa chuti dijonska horčica
  • paradajkový pretlak
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  •  trstinový cukor podľa chuti
  • trocha kurkuma
  • 1 ČL natur BOSORKA príchuť do jedál
  • mletá rasca

prešľaháme ( pripravíme podľa množstva rezňov ). Na spodok jenskej misy uložíme rezne, zaliať nálevom, poukladať,

  • kolieska šalotky
  • cesnaku
  • póru

dať do rúry 180 – 200 ° cca 30 min. Podľa potreby ešte podlejeme, dochutíme .

Autor receptu :

Olga Salusova

Najčítanejšie za 24 hodín

Dátum 25. februára 2022
K téme

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.