Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Kuracie krídelká s horčicou

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Kuracie v horcici.png
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 8
  • Porcií: 2
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 40min
  • Hotové Za: 60min
reklama:

Suroviny

  • 500 g kuracie krídelká
  • 3 lyžice sójovej omáčky
  • 1 lyžica horčice
  • 2 lyžice oleja
  • 1 lyžička cukru
  • 1 lyžička sušeného cesnaku
  • soľ a korenie na kura podľa chuti
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Kuracie krídelká umyte, osušte a nakrájajte na polovice. Vložte do hlbokej misky. Na prípravu marinády zmiešajte sójovú omáčku, horčicu a rastlinný olej. Pridajte cukor, sušený cesnak, soľ, trochu korenia a obľúbené korenie na kura .Dôkladne premiešame.

2. Krok

Nalejte marinádu na krídla, premiešajte a nechajte marinovať aspoň pol hodiny. Potom panvicu dobre zohrejte a rozložte krídla. Smažte na vysokej teplote do zlatista na oboch stranách. Nalejte marinádu, znížte oheň a smažte krídla ďalších 20 minút, kým nebudú úplne urobené.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

141 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.