Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Kuracia rolka s pestom a hermelínom

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Kuracia rolka.png
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 4
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 50min
reklama:

Suroviny

  • 500 g kuracie prsia
  • 1 camembert alebo hermelín
  • bazalkové pesto
  • soľ a mleté čierne korenie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Nakrájajte kuracie prsia na plátky a nahrubo ich naklepte. Dochutíme soľou a korením, potom kuracie prsia potrieme pestom a podľa chuti môžete pridať aj sušené paradajky .

2. Krok

Syr Camembert nakrájajte na tenké plátky a poukladajte na vrstvu pesta, potom mäso zrolujte. Upevnite ihlou na mäso.

3. Krok

Pečieme na plechu vystlanom papierom na pečenie prikrytom alobalom pri teplote 190°C po dobu 30 minút, potom chvíľu zapekáme odokryté.. Podávame s prílohou podľa chuti ..napríklad pečené zemiaky, alebo zemiaková kaša ..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

176 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.