Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Kuracie prsia s citrusovou glazúrou

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
00075080
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Čas Prípravy: 30min
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 30min

reklama:

Suroviny

  • 2 pomaranče
  • 4 polievkové lyžice marhuľového džemu
  • 3 strúčky cesnaku
  • 25 g masla
  • 1 šálka vývaru
  • soľ korenie podľa chuti
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Z jedného pomaranča si nastrúhame na jemnom strúhadle kôru.v Miske si vymiešame postrúhanú kôru džem, pretlačený cesnak a maslo.

2. Krok

Kuracie prsia si namarinujeme s touto zmesou..prikryjeme alobalom a dusíme v trúbe pri 180 °C cca 10 minút.potom odokryjeme a zapekáme dalších 10 minút.Prsia vyberieme zvlášť na tanier a urobíme si z výpeku omáčku.

3. Krok

Do zapekacej misy si prilejeme vývar , a šťavu z dvoch pomarančou.premiešajte a nechajte buď to na sporáku alebo v rúre 8 - 10 minút povariť..touto omáčkou prelievame kuracie prsíčka.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

7173 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.