Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Jednoduché Bounty tyčinky

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Screenshot_1
2
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 20
  • Porcií: 20
  • Čas Prípravy: 15min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 15min
reklama:

Suroviny

  • 2 mliečne čokolády alebo čokolády na varenie (podľa chuti)
  • 3 šálky kokosovej múčky
  • 1 salko
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Najskôr si zmiešame salko s kokosovou múčkou. Potom si pripravíme plech ktorý sa nám zmestí do mrazničky.

2. Krok

Z kokosovej zmesi tvarujeme valčeky alebo kocky ktoré ukladáme na plech vyložený papierom na pečenie.

3. Krok

Keď máme všetky tyčinky hotové dáme ich na 20 minút do mrazničky zatuhnúť..Medzitým si roztopíme čokoládu.Najlepšie vo vodnom kúpeli.Môžete pridať aj plátok Cery.

4. Krok

Keď tyčinky vyberiete z mraziaka po jednom, najlepšie s vidličkou ich namáčajte v čokoláde a ukladajte nazad na papier na pečenie.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3.7 / 5)

15 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

44607 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.