Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Kuracie kúsky v sézame

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
4w2yy3YABzw
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 15min
  • Varenie: 15min
  • Hotové Za: 60min

reklama:

Suroviny

  • 600 g kuracích pŕs
  • 1/2 šálky jogurtu
  • 1 lyžica citrónovej šťavy
  • 1 lyžica sójovej omáčky
  • Na obaľovanie:
  • 1/4 šálky strúhanky
  • sézamové semienka
  • 1 lyžica olivového oleja
  • soľ
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Kuracie prsia nakrájame na filety.Zmiešame si marinádu z jogurtu,citrónovej šťavy,sójovej omáčky a namočíme kuracie kúsky do marinády.Dáme do chladu na 30 minút.

2. Krok

Zmes na obaľovanie si vypražíme na panvici dozlatista.Strúhanku,semienka odstránime z tepla a pridáme olej a soľ.

3. Krok

Rúru predhrejeme na 200 °c ,kuracie kúsky namáčame do zmesi a dávame na plech.Pečieme 15 minút,necháme asi 5 minút vychladnúť a podávame..Môžeme podávať s pečenými zemiakmi.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

8558 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.