Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Bylinkové kuracie prsia z rúry

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Bylinkove kuracie prsia z rury.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.coolinarika.com
  • Kusov: 4
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 50min
reklama:

Suroviny

  • 4 kuracie filety
  • 1 lyžička mletej údenej papriky
  • 1/4 lyžičky mletého čierneho korenia
  • 1/4 lyžičky sušeného rozmarínu
  • 1/4 lyžičky sušeného tymiánu
  • 40 g masla
  • 1 citrón
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

V miske zmiešame údenú papriku, mleté ​​čierne korenie, rozmarín a tymián.

2. Krok

Celé kuracie prso posolíme a vložíme do pekáča pokrytého papierom na pečenie.

3. Krok

Posypte ho pripravenou zmesou korenia a na každý kúsok dajte kúsok masla.

4. Krok

Pečieme v rúre predhriatej na 200 ° C asi 30 minút.

reklama:

Porcia

Pečené kurča podávajte teplé s prílohou podľa vášho výberu alebo jednoducho so šalátom.

Rada

Kurča podávajte s plátkami citróna a pre krajší vzhľad posypte nasekanou petržlenovou vňaťou.

 

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

596 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.