Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Krémové cestoviny s hubami a pórom

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Kremove cestoviny s hubami a porom.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.jutarnji.hr
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 20min
reklama:

Suroviny

  • 1 pór
  • 200 g šampiňónov
  • 3 lyžice kyslej smotany
  • 100 l bieleho vína
  • petržlenová vňať
  • 70 g parmezánu
  • 500 g cestovín
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Na oleji speníme nadrobno nakrájaný pór, keď je mäkký, pridáme huby nakrájané na plátky a dusíme asi 3 minúty. Pridajte víno a nechajte alkohol odpariť. Medzitým si uvaríme cestoviny . Zmiešajte pol šálky kyslej smotany s niekoľkými lyžicami vody, v ktorej sa varili cestoviny. Smotanu pridajte k hubám, podľa potreby okoreňte a do omáčky zamiešajte cestoviny. Posypeme parmezánom a čerstvou petržlenovou vňaťou.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3.5 / 5)

2 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

1027 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.