Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Kuracie Alfredo s brokolicou

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Kuracie alfredo s brokolicou.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Zdroj:www.retetepractice.ro
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 40min
  • Hotové Za: 60min
reklama:

Suroviny

  • 3 kuracie prsia
  • soľ a mleté čierne korenie podľa chuti
  • 700 g omáčky alfrédo (recept pod článkom)
  • 450 g brokolice
  • 110 g parmezánu
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Predhrejeme si rúru na 180°C..Na dno jenskej misy si nalejeme alfrédo omáčku..Kuracie prsia nakrájame na menšie kúsky a jemne orestujeme na panvici.Potom ich poukladáme na omáčku.

2. Krok

Osolíme a okoreníme podľa vašej chuti.Na prsia dáme kúsky brokolice (surovej) a všetko zalejeme zbytkom omáčky..Po povrchu posypeme nastrúhaným parmezánom , a dáme zapiecť na 40 minút.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

389 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.