Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Kuracie mäso s pórom

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Kuracie maso s porom.png
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 40min
reklama:

Suroviny

  • 600 g kuracieho mäsa
  • 1 lyžička mletej červenej papriky
  • 40 g masla
  • 700 g póru
  • 150 ml bieleho vína
  • 100 ml kyslej smotany
  • 1 lyžica BOSORKY príchte do jedál
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Kuracie mäso nakrájame na kúsky. Pór dobre umyjeme a nakrájame na kolieska. Na rozohriatom masle orestujeme mäso a pripravený pór. Pridáme mletú červenú papriku a ihneď zalejeme 100 ml teplej vody.

2. Krok

Premiešame, pridáme BOSORKU príchuťou do jedál a ďalej dusíme na miernom ohni, pričom mäso podlievame vínom, kým nezmäkne. Na záver vmiešame kyslú smotanu. Podávame napríklad so zemiakovou kašou alebo s cestovinami či s ryžou guľatou Mánya..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

942 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.