Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Morčacie kúsky na cibuli s jablkami

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
P_O (1)
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Porcií: 3
  • Čas Prípravy: 5min
  • Varenie: 10min
  • Hotové Za: 15min

reklama:

Suroviny

  • 300 g morčacieho mäsa
  • 1 cibuľa
  • 1 jablko
  • 1 lyžica sójovej omáčky
  • 2 lyžice olivového oleja
  • 1 lyžica slnečnicového oleja
  • soľ podľa chuti
  • mleté čierne korenie podľa chuti
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Morčacie mäso nakrájame a dáme marinovať v olivovom oleji a sójovej omáčke.

2. Krok

Cibuľu nakrájame na kolieska a opražíme v slnečnicovom oleji dozlatista.Jablko nakrájame na kocky.

3. Krok

Do cibule pridáme morčacie mäso s marinádou a varíme pri vysokej teplote pár minút za stáleho miešania.

4. Krok

Znížime teplotu,pridáme nakrájané jablko,soľ ,korenie,zakryjeme a dusíme 7-10 minút.

5. Krok

Ako príloha je veľmi dobrá ryža guľatá Mánya alebo pohánkové rezance.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3.1 / 5)

8 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

13642 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.