Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Rohlíková knedľa

Náročnosť:
reklama:
Picnik collage d
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Čas Prípravy: 15min
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 60min

Na tento recept nedám dopustiť, je od mojej „svokry“. Dlho som už knedľu nerobila, pretože vajíčka sa v našej domácnosti nepoužívajú, ale Vám recept ponúkam. Je výborný, bez jedinej chybičky.

reklama:

Suroviny

  • pečivo staršie 7 ks
  • žĺtka 2 ks
  • maslo 50g
  • soľ nerafinovaná morská
  • mlieko 1dl
  • pažítka čerstvá alebo petržlenová vňať
  • sneh z 2-och bielkov
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Rohlíky nakrájame a dáme do veľkej misy. Žĺtka vymiešame s maslom, pridáme soľ, mlieko, nasekanú čerstvú pažítku či petržlenovú vňať. Zmiešame, pridáme sneh z bielok a opatrne premiešame. Vytvarujeme knedľu

2. Krok

Zabalíme do obrúska, varíme 25-30 minút v kastróli prikrytom pokrievkou. Po uvarení vyberieme, odbalíme, nakrájame a podávame napr. s kôprovou omáčku.

3. Krok

Dobrú chuť :-)

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3.8 / 5)

25 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

69065 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.