Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Vaječné fašírky

reklama:
Vaječné fašírky
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 8
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 15min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 35min

Potrebujete niečo narýchlo uvariť? Mäso je zamrznuté a v chladničke je prázdno ?

Vyskúšajte tieto rýchle vaječné karbonátky.

 

reklama:

Suroviny

  • 6 ks - varené vajce
  • 1 zväzok zelená cibuľka
  • 2 lyžice krupice
  • 1 polievková lyžica hladkej múky
  • 1 polievková lyžica kyslej smotany
  • Rastlinný olej na vyprážanie
  • Soľ - podľa chuti
  • petržlenová vňať
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Vajcia postrúhame na hrubom strúhadle. Pridáme nasekanú cibuľku a petržlenovú vňaťku.

2. Krok

Primiešame krupicu a múku. Primiešame smotanu a soľ podľa chuti.

3. Krok

Dôkladne premiešame.

4. Krok

Z tejto masy formujeme mokrými rulami placky a tie potom vyprážame na horúcom oleji do zlatista z oboch strán.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3.8 / 5)

22 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

118371 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.