- Mňamky-Recepty.sk
- Recepty
- Šalát s mangom a hydinovou pečeňou
Šalát s mangom a hydinovou pečeňou
- Porcií: 5
- Čas Prípravy: 10min
- Varenie: 10min
- Hotové Za: 25min
Suroviny
- 250 g kuracej pečene
- 350 g manga
- 75 g šalátu
- 7 lyžíc olivového oleja
- 3 lyžice Dijon horčice
- 2 lyžice medu
- soľ a mleté čierne korenie podľa chuti
Postup prípravy
1. Krok
Mango olúpeme a nakrájame na malé kocky.Na tanier dáme dve hrste čerstvého šalátu a mango kocky.
2. Krok
V malej miske rozšlaháme horčicu s vidličkou a pomaly vlievame olej a pridáme med.Dôkladne premiešame.
3. Krok
V panvici zohrejeme olej a rýchlo osmažíme kúsky pečene zo všetkých strán.Osolíme a okoreníme podľa chuti.Hotové kúsky pečene poukladáme na tanier so šalátom a mangom a polejeme omáčkou.Ihneď podávame ešte teplé.
Priemerné hodnotenie receptu
(1 / 5)
1 ľudí hodnotilo tento recept
Už ste Hlasovali.
4392 videní