Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Pečené jablká

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
3891567
2
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 4
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 60min
  • Hotové Za: 1:10 hod

3891566

reklama:

Suroviny

  • Jablká 4 ks
  • Sušené marhule 1 šálka
  • Hrozienka 1/2 šálky
  • Orechy vlašské 1/2 šálky
  • 100 g hnedého cukru
  • maslo 4 lyžice
  • 4 ks škorice paličiek
  • šťava zo 4 pomarančov
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Jabĺčka si ošúpeme a zrežeme z vrchu.Odstránime jaderník .V miske zmiešame marhule ktoré si nasekáme na drobno, pridáme nasekané vlašské orechy, hnedý cukor a rozpustené maslo.Zmes si rozdelíme do 4 jabĺk a nasypeme do stredu kde bol jaderník..priklopíme vrchnáčikom ktorý sme zrezali a namiesto stopky dáme škoricovú paličku..

2. Krok

Jablká vložíme do pekáčika a podlejeme pomarančovou šťavou..Pečieme pri 180 °C cca 1 hodinu a každých 10 minút podlievame pomarančovým výpekom.Podávame ešte teplé...

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

3353 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.