Menu ≡
Druhy Receptu:
Bezlepková diéta
,
Bezmäsité jedlá
,
Cestoviny
,
Chleba
,
Dezerty
,
Džemy a lekváre
,
Exotické jedlá
,
Huby
,
Jedlá s mäsom
,
Konzervácia
,
Nápoje a drinky
,
Omáčky
,
Ostatné
,
Pizza
,
Polievky
,
Ryby
,
Šaláty
,
Sladkosti
,
Slané chuťovky
,
sušené
,
Syry
,
Vegánske jedlá
,
Vianoce
,
Vnútornosti
,
Zeleninové jedlá
Používate
zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám
stiahnuť si nový prehliadač tu .
Nátierka z Údenáča
Kusov:
1
Porcií:
4
Čas Prípravy:
10min
Varenie:
0min
Hotové Za:
10min
Suroviny 200 g údenej makrely bez kože a kostí
50 g masla
1 pl horčice
1 cibuľa
1 natvrdo uvarené vajce
1 čl citrónovej šťavy
2 zelené cibuľky, reďkovky a citrón na zdobenie
reklama:
Postup prípravy 1 . Krok
*Do mixéra dáme nakrájané rybie mäso,maslo, horčicu, a nadrobno nakrájanú cibuľku,olúpané vajce a rozmixujeme.
2 . Krok
Hladkú zmes preložíme do misky a ochutíme citrónovou šťavou.Natrieme plátky chleba alebo pečiva a dozdobíme cibuľkou re´dkovkou a plátkami citróna
reklama:
Priemerné hodnotenie receptu
(3.9 / 5)
7 ľudí hodnotilo tento recept
Už ste Hlasovali.
9236 videní
Špecialita týždňa
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a
ukázať ho celému svetu....
Prečítajte si o nás
Dôležité odkazy
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.