Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Syrové „cannelloni“ so šalátom

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Screenshot_3 1.jpg
8
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 4
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 5min
  • Hotové Za: 25min

Rp490934_large.jpg Screenshot_4 1.jpg Screenshot_5 1.jpg Screenshot_7 1.jpg Screenshot_8 2.jpg
reklama:

Suroviny

  • 50 g parmezán môže byť aj eidam
  • 100 g suchej salámy
  • cherry paradajky
  • červená cibuľa
  • olivy
  • uhorka
  • olivový olej
  • citrónová šťava
  • soľ a korenie podľa chuti
  • kôpor
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

syr si nastrúhame a rúru vyhrejeme na 180°C..

2. Krok

Syr vysypeme na silikónovú podložku do obdĺžnika a vložíme do rúry kým sa syr neroztaví a nezačne bublať..

3. Krok

Potom syr vyberieme z rúry a počkáme kým bude na dotyk znesiteľný a nakrútime ho napríklad na valček a necháme zatuhnúť..

4. Krok

Z ingrediencií urobíme šalát ktorý ochutíme citrónovou šťavou a olivovým olejom. Pripraveným šalátom naplníme syrové valčeky..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

1219 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.