Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Jablkový perník – liaty

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Perník
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 18
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 45min
  • Hotové Za: 60min
reklama:

Suroviny

  • 1 hrnček nastrúhaných jabĺk
  • 2 hrnčeky polohrubej múky
  • 2 lyžice medu
  • 1/2 hrnčeka práškového cukru
  • 1/2 hrnčeka oleja
  • 1 lyžička jedlej sódy
  • 2 vajcia
  • tuk a múka na plech
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Všetky suroviny zmiešame a vypracujeme hladké cesto.Nalejeme ho na vymastený a múkou vysypaný plech a pomaly pečieme v predhriatej rúre na 180°C asi 45 minút..

2. Krok

Hotový a vychladnutý perník môžeme poliať čokoládovou polevou..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3 / 5)

9 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

19419 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.