Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Bazová panna Cotta

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Bazová panna
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Čas Prípravy: 0min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 0min

reklama:

Suroviny

  • 300 ml mlieka plnotučného
  • 300 ml smotany na šľahanie
  • 60 g cukru
  • 1 vanilkový cukor
  • 1 želatína v prášku
  • 2 -3 okvetia bazy čiernej (alebo 5 lyžíc bazového sirupu)
  • jahody na ozdobenie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Želatínu s namočíme podľa návodu na obale.Smotanu dáme do hrnca spolu s okvetiami a rozvaríme.Povaríme na miernom ohni asi 3 minúty a odstavíme.Necháme chvíľu postáť a potom ocedíme.

2. Krok

K smotane pridáme teraz cukor, vanilkový cukor a mlieko a opäť rozvaríme.Potom odstavíme , necháme trochu vychladnúť a primiešame želatínu.Nalejeme do poj´hárov a necháme na chladnom mieste cez noc stuhnúť.

3. Krok

Na druhý deň si z jahôd a s cukru urobíme jahodové pyré a dezert ním ozdobíme...

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

969 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.