Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Bazová panna Cotta

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Bazová panna
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Čas Prípravy: 0min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 0min

reklama:

Suroviny

  • 300 ml mlieka plnotučného
  • 300 ml smotany na šľahanie
  • 60 g cukru
  • 1 vanilkový cukor
  • 1 želatína v prášku
  • 2 -3 okvetia bazy čiernej (alebo 5 lyžíc bazového sirupu)
  • jahody na ozdobenie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Želatínu s namočíme podľa návodu na obale.Smotanu dáme do hrnca spolu s okvetiami a rozvaríme.Povaríme na miernom ohni asi 3 minúty a odstavíme.Necháme chvíľu postáť a potom ocedíme.

2. Krok

K smotane pridáme teraz cukor, vanilkový cukor a mlieko a opäť rozvaríme.Potom odstavíme , necháme trochu vychladnúť a primiešame želatínu.Nalejeme do poj´hárov a necháme na chladnom mieste cez noc stuhnúť.

3. Krok

Na druhý deň si z jahôd a s cukru urobíme jahodové pyré a dezert ním ozdobíme...

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

952 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.