Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Kura na paprike

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Bram stoker feature.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Porcií: 2
  • Čas Prípravy: 0min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 60min
reklama:

Suroviny

  • 2-3 kuracie stehná
  • 2 menšie cibule
  • 1 sladká smotana
  • sladká paprika
  • sol
  • korenie
  • olej
  • hladká múka
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Nadrobno nakrájanú cibuľku si osmažíme na oleji v hrnci

2. Krok

Zaprášime paprikou a pridáme posolené kuracie stehná

3. Krok

Zalejeme vodou, aby bolo mäsko ponorené a varíme do mäkka, cca. 45 munút

4. Krok

Keď je mäsko mäkké, vyberieme ho.

5. Krok

Potom si odoberieme za pohár šťavy, s ňou rozmiešame smotanu a lyžicu múky.

6. Krok

Pomaličky pohár s rozmiešanou smotanou a múkou vylievame nazad za stáleho miešania.

7. Krok

Mäsko vložíme späť a spoločne trochu prevaríme.

8. Krok

Nakoniec dochutíme podľa vlastnej chuti a podávame s cestovinami alebo haluškami.

9. Krok

Dobrú chuť! ;-)

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3.7 / 5)

26 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

43430 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.