Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Farebný šalát Caprese

Chod:
Farebny salat caprese 1.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Foto: Palma
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 10min

Suroviny

  • 500 g farebných paradajok (cherry aj klasické)
  • 2 balenia mozarelly
  • 4 PL bazalkového pesta
  • hrsť čerstvej bazalky
  • 4 PL extra panenského olivového oleja Ocho Delicioso
  • soľ
  • mleté čierne korenie

Postup prípravy

1. Krok

Paradajky umyjeme a osušíme. Väčšie nakrájame na kolieska, cherry paradajky na mesiačiky.

2. Krok

Mozarellu nakrájame na tenké plátky. Ak máte radšej mozzarelové guľky, stačí ich vybrať z nálevu, jemne osušiť a servírovať s paradajkami.

3. Krok

Na tanier striedavo ukladáme paradajky a mozarellu a rovnomerne ich potrieme pestom. 

4. Krok

Pred podávaním šalát jemne osolíme a okoreníme, posypeme čerstvou bazalkou a nakoniec pokvapkáme panenským olivovým olejom.

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

377 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.